Tacksamhet och ålderdom.

Min rubrik sätter ett lite bredare perspektiv på vad jag tänker skriva om i dag. Min ålderdom kom lite tidigare än för många andra. Kroppen är gammal men hjärnan ung. Så försöker leva utifrån hjärnans premisser och inte kroppens. Jag försöker styra livet så mycket det går och med mycket stöd med det fysiska så klart. 

Jag tycker att åldras är vackert. Att se rynkorna i ansiktet bli fler och fler. Min älskade farmor hade många och när hon log ja då log hela hennes ansikte också. Världens vackraste leende 😊. 
Många människor är rädda för att åldras, inte jag. Det är min högsta önskan, att få åldras länge och i många år till. Se mitt hår vitna och bli lika vackert som håret på min pappas hjässa. Jag vill hinna få en massa rynkor som visar att jag levat. Ni vet mitt livscitat "En sak har jag lärt mig här, livet det ska levas "
(null)

(null)
Vill att man ska se på foton av mig och tänka och vara nyfiken på vilken resa jag varit med om i livet. Även om livet har tagit den vändning det gjort så är jag så glad och tacksam över allt jag fått uppleva hittills. 
Är tacksam för att jag fått resa mycket, att jag fått lära känna fantastiska människor från när och fjärran. Jag är tacksam över att fått ha en fantastisk uppväxt, över härliga idrottsår med cuper och resor över hela landet. Tacksam för familj och släkt som man fått dela otroliga somrar tillsammans med i Kisa och på Gotland ❤️
Jag är tacksam för åren i Mariefred som ledde till många nya vänner och att jag till slut även blev trebarnspappa. Världens lyckligaste och stoltaste ska också sägas (null)
❤️❤️❤️
Med allt detta sagt så vill jag visa att trots att min levnad på jorden kanske inte blir lika lång som andras. Att jag ändå hunnit med mycket som jag alltid bär med mig och det betyder allt för mig 😊🤘
Kram på er ❤️ ❤️ 

#fuckALS #tillsammansärvistarka 💪 💪 

Anonym
2019-05-15 @ 14:38:22

Helt underbart reflekterat! Det är så klokt och stämmer in på så mångas liv, vi vet inte hur många år vi får i livet, ingen av oss. Det kan vara slut imorgon. Så att tänka då o då, på vad man hittills gjort o vad man är glad över att ha fått uppleva, borde man göra ofta. Tack till dig, Thomas, som får en att tänka till och att känna❤❤❤Du ger inte efter för Malin va, även om hon ber om förlåtelse o försöker övertala dig? Hon låtsades faktiskt vara singel o en sån människan går aldrig att lita på. Din magkänsla var rätt.

Svar: Tack för de fina orden, det värmer mycket ❤️❤️.
Hänger dock inte med om Malin? Vilken Malin?
kampenmotals.blogg.se

Izeta
2019-05-15 @ 20:33:05

Åh så fint du uttrycker dig Thomas ❤. I dagens samhället så är det många som inte vill bli gamla och rynkiga, bortglömda och ensama. Min högsta önskan är att få läsa dina inlägg om si sådär 30 år och tänka, Vilken krutgubbe och livsälskare den där Thomas är🙏
Jag ber och hoppas innerligt att ett botemedel ska finnas snart som botar både dig min älskade bror och alla andra som lever med als. Kram

Svar: Tack! Lite sent svar, men tar verkligen till mig det du skriver 🙏❤️
kampenmotals.blogg.se

Anonym
2019-05-16 @ 10:17:16

Vilka vackra tankar!
Stora kram, T <3

Svar: tack snälla <3
kampenmotals.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0