Mycket i helgen! Positivt och negativt 😊😔

Oj vilken helg. Hänt en del. I fredags kom lillgrabben och hälsade på. Han och hans assistent åkte från Vagnhärad. Han hade med sig så fina tulpaner till farsgubben. Jag blev så himla glad. Han klarade inte av något längre besök, alldeles för många intryck på en gång. Men vi kommer fortsätta träna på det. 😊💪 

På lördagen var det beställt bord på pitchers i stan, äta gott och kolla Sverigematchen. Himla trevligt och välbehövligt. Skönt med vinst. Vi fick tyvärr beskåda ungdomsbråk utanför men polis och vakter skötte det kanon. Dessutom fick jag en present av svägerskan. Världens finaste påslakanset. 🤗
(null)

(null)
 Var härligt få komma ut lite, men vet ju med mig att när jag gör lite saker utanför den vanliga "vardagslunken" så kommer det någon form av bakslag. Så vid hemkomst behövde jag gå på toa. Men fanns ingen tillstymmelse till att orka resa på mig ur rullstolen. Inte ens med personalhjälp. Så fick använda luftsele, för att komma upp och ner. Var en annorlunda känsla att hänga där. Men så tacksam det finns hjälpmedel.
(null)
Så dagarna nu efteråt har i stort sett handlat om fysisk och psykisk återhämtning. Nu börjar jag bli mig själv igen. Skönt!! 
Annars rullar det på, känner mig svagare. Mer och mer hjälp  med matning då min fysiska form inte är något vidare  😔. Känner mig mer och mer osäker när jag står upp kortare stunder. 
Men vill ju hålla igång mina förmågor. 
Så skam den som ger sig. Jag har alltid varit och är en fighter!! Kämpar emot allt jag kan!!💪👊

Kram på er
#fuckALS
#tillsammansärvistarka 💪❤️
RSS 2.0