Tacksamhet och ålderdom.

Min rubrik sätter ett lite bredare perspektiv på vad jag tänker skriva om i dag. Min ålderdom kom lite tidigare än för många andra. Kroppen är gammal men hjärnan ung. Så försöker leva utifrån hjärnans premisser och inte kroppens. Jag försöker styra livet så mycket det går och med mycket stöd med det fysiska så klart. 

Jag tycker att åldras är vackert. Att se rynkorna i ansiktet bli fler och fler. Min älskade farmor hade många och när hon log ja då log hela hennes ansikte också. Världens vackraste leende 😊. 
Många människor är rädda för att åldras, inte jag. Det är min högsta önskan, att få åldras länge och i många år till. Se mitt hår vitna och bli lika vackert som håret på min pappas hjässa. Jag vill hinna få en massa rynkor som visar att jag levat. Ni vet mitt livscitat "En sak har jag lärt mig här, livet det ska levas "
(null)

(null)
Vill att man ska se på foton av mig och tänka och vara nyfiken på vilken resa jag varit med om i livet. Även om livet har tagit den vändning det gjort så är jag så glad och tacksam över allt jag fått uppleva hittills. 
Är tacksam för att jag fått resa mycket, att jag fått lära känna fantastiska människor från när och fjärran. Jag är tacksam över att fått ha en fantastisk uppväxt, över härliga idrottsår med cuper och resor över hela landet. Tacksam för familj och släkt som man fått dela otroliga somrar tillsammans med i Kisa och på Gotland ❤️
Jag är tacksam för åren i Mariefred som ledde till många nya vänner och att jag till slut även blev trebarnspappa. Världens lyckligaste och stoltaste ska också sägas (null)
❤️❤️❤️
Med allt detta sagt så vill jag visa att trots att min levnad på jorden kanske inte blir lika lång som andras. Att jag ändå hunnit med mycket som jag alltid bär med mig och det betyder allt för mig 😊🤘
Kram på er ❤️ ❤️ 

#fuckALS #tillsammansärvistarka 💪 💪 

RSS 2.0